Op Barli
kun je
bouwen

Barli Blue Army

Join The Blue Army

Voordat je bij Barli gaat werken, wil je vast weten welke arbeidsvoorwaarden we bieden. Naast een hecht team met leuke collega’s en een uitstekend basissalaris is dat een behoorlijke lijst met secundaire arbeidsvoorwaarden. We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Als je hard werkt is het natuurlijk ook fijn om regelmatig vrij te hebben. Werk je fulltime dan heb je recht op maar liefst 45 vrije dagen!

Tijdens de bouwvak en de kerstdagen zijn we doorgaans gesloten. Die vakantiesluitingen luiden we feestelijk met elkaar in, dat zijn dus minimaal twee feestjes per jaar!

Het grootste deel van al het werk bij Barli vindt plaats in onze megawerkplaats in Uden (eind van dit jaar zo’n 10 voetbalvelden groot!). In deze geconditioneerde werkomgeving is het altijd prettig werken. Als je wilt kun je het hele jaar in je korte broek naar je werk ;-)!

Ben je meer een buitenmens? Geen zorgen! Ook voor onze buitenploegen, die de montage van onze projecten op locatie voor hun rekening nemen, zoeken we versterking. En natuurlijk zorgen we er in alle gevallen voor dat je goed, modern gereedschap hebt om jouw klus te klaren.

De CAO-timmerindustrie en een personeelsreglement vormen de basis voor goede regelingen en afspraken. Regels zijn een houvast en scheppen duidelijkheid. Soms is er toch net even iets anders nodig. Dan passen wij, net als in onze projecten, zo mogelijk maatwerk toe. Je bouwt bovendien automatisch pensioen op via het Bouwpensioenfonds, deze vind je hier.

Om in onze moderne bedrijfshallen en kantoren te komen, leg je natuurlijk eerst een aantal kilometers af. Een reiskostenvergoeding behoort daarom tot je arbeidsvoorwaardenpakket.

Je werkt bij Barli in een groeiend, gezond en ambitieus bedrijf, waar je volop ruimte krijgt te ontwikkelen.

Elk jaar kijken we in een ontwikkelgesprek naar jouw sterke punten en je (door)groeimogelijkheden. Zo stippelen we samen een pad uit. Jouw initiatief, ambities en leiderschap bepalen welke richting je uit wilt en hoe hoog je de lat legt!

En natuurlijk ontvang je óók een uitstekend basissalaris. Dat is vanzelfsprekend, daar doen we bij Barli niet moeilijk over.

Ook zaken als reiskosten, (overwerk)toeslagen en pensioen zijn goed voor je geregeld. En je ontvangt één keer per jaar 8,25% vakantietoeslag. 

In één woord: aandacht. De werksfeer bij Barli kun je gerust informeel en persoonlijk noemen. We vinden het belangrijk dat je lekker in je vel zit. Ook al groeien we: we willen graag de mens achter het werk zien. En dus is er altijd een collega met een luisterend oor en ook de deur van de directie staat voor iedereen open.

Onze eigen Barli-app zorgt voor eigen digitale omgeving. Hier zie je foto’s voorbij komen van onze nieuwe machines, updates van projecten of gewoon een vakantiekiekje in onze Barli-sweater. Ook onze evenementencommissie is zeer actief, de teamuitjes en feestjes zijn memorabel.

Elke vrijdag mag je friet of een broodje gezond bestellen en kun je, als je wilt, het weekend inluiden met je collega’s op de vrijdagmiddagborrel. Op je eerste dag staat er een fraai welkomstpakket voor je klaar. Benieuwd wat erin zit? Snel solliciteren dan!

vacatures

Lisanne-KAM
KAM Coördinator
Wat ga je doen? Als KAM Coördinator voeg jij waarde toe op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Deze functie is ideaal voor een starter op de arbeidsmarkt of...
werken-bij-barli-prefab-bouw-uitvoerder
Timmerman buiten
Wat ga je doen? Als timmerman buiten ben je onderdeel van een van onze montageteams op locaties door heel Nederland.  Samen met je team verricht de montage- en plaatsingswerkzaamheden van...
duo-uitvoering
TEAMLEIDER UITVOERING
Wat ga je doen? Als teamleider uitvoering regel je alles rondom de plaatsing van onze prefab modules. Dat doe je natuurlijk niet alleen. Je hebt een team met uitvoerders, meewerkend...
BARLI
Uitvoerder
Dankzij jouw kennis en inzet staan onze modulaire woningen als een huis. In ons team, The Blue Army, is plek voor een stevige en vaardige uitvoerder zoals jij. Wat ga...
BARLI
Timmerman / Montagemedewerker
Werk aan moderne, houten en modulaire woningen! In ons team, The Blue Army, is plek voor handige timmermannen en montagetalenten als jij. Je werkt met een vast team kundige en...