GA DE UITDAGING AAN, MEE OP
MISSIE!

Barli - Onze missie

onze missie

De toekomst van bouwen is bij Barli al begonnen.
Met onze Blue Army zetten we in zeer korte tijd volledige prefab projecten in elkaar én op z’n plek. Prefab modulaire houtbouw is een moderne bouwmethode waarmee je efficiënt en duurzaam bouwt. Daarin lopen we al jaren voorop. Zo leveren we met onze werkwijze een voorname bijdrage aan maatschappelijke thema’s als huisvesting en duurzaamheid. En we blijven onszelf ontwikkelen. Dat is onze missie.

Als onderdeel van The Blue Army blijf jij jezelf ook voortdurend ontwikkelen. Er is zoveel te doen, je kunt altijd meegroeien, op elk mogelijk vlak. Zo blijven we samen efficiënter, slimmer, anders en beter. Doe je mee?

Barli als werkgever

Barli bouwt de toekomst. Opgetrokken uit modulaire delen, uitgevoerd in hout. Zo creëren, assembleren, construeren en realiseren we duurzame en comfortabele woningen. Snel, slim en efficiënt. En zo werken we ook met elkaar samen.

Ons hechte team houtbouwers – The Blue Army – werkt dag in dag uit samen onder één dak in onze moderne, geconditioneerde megawerkplaats in Uden aan stekkerklare prefab modules. Die delen worden op de plaats van bestemming moeiteloos geschakeld met andere delen tot complete woonhuizen, vakantiewoningen, tijdelijke verblijven of hele studentencomplexen. En zo zet het team in korte tijd steeds opnieuw een project neer om trots op te zijn.

Barli pioniert al jarenlang in prefab bouw. Dankzij onze efficiënte houtbouwmethode groeien en ontwikkelen we steeds verder. We lopen dan ook altijd voorop. Onze modulaire houtskeletbouw is niet zomaar ‘het bouwen van de toekomst’. Het ís de toekomst. Nu al! Bouw met ons mee! Samen met Barli’s mannen en vrouwen in blauw; The Blue Army.

Als onderdeel van The Blue Army ontvang je een goed basissalaris en een mooie lijst aanvullende arbeidsvoorwaarden. We zijn doorlopend op zoek naar nieuwe collega’s, zoals allround timmermannen / montagemedewerkers

OVer barli

Barli is...

…een bedrijf met een familiecultuur. Een sterk sociale betrokkenheid. Een gedreven team medewerkers. Al ruim 30 jaar lang. Mensen maken het verschil. Samen werken we aan uitdagingen van de toekomst.

Barli doet...

…álles met hout. Houtskeletbouw is een efficiënte en duurzame manier van bouwen. Hout is o.a. biobased en hergroeibaar, het is licht dus kost minder uitstoot bij vervoer en het is demontabel en circulair.

Barli maakt...

…permanente, semipermanente of tijdelijke huisvesting. Met onze moderne, flexibele, off-site bouwmethode hebben we voor elke plek in elk formaat een praktische en innovatieve woonoplossingen.